Inköp Samsoe Samsoe

Inköpen i modebranchen har i många år varit 6 månader innan leverans så när man precis har kommit in i vårsäsongen med färger och trender behöver man tänka om totalt och försöka lista ut vad kunden söker en mörk novemberdag.  Det är inte alltid lätt att pricka rätt. Så för att minimera felköpen beställer jag mer och mer i säsong.  Vissa märken säljer dock bara med 6 månaders framförhållning men fler och fler börjar ställa om sina säljrutiner samtidigt som det har kommit nya varumärken på marknanden som bara har varor för omgående leverans.  Det var den här luckan jag identifierade när jag startade mitt egna varumärke Maja Roos som bara går att köpa i säsong.  

Hursomhelst, förra veckan var det dags för inköp hos Samsoe Samsoe.

Samsoe Samsoe har det finaste och även det största showroom vi besöker varje säsong.  

Här sitter jag och Sofie som tyvärr ska sluta på Samsoe och flytta till Sälen.  Stor och spännande förändring för henne men tråkigt för mig.  Den här gången satsade jag speciellt på olika varianter av Samsoes fantastiska kvalité som heter Nor On.  Det är en stickad Kvalité som är helt "outstanding".  Vi har haft den i flera år i butiken i tröjor och koftor och vi säljer bara mer och mer.  Den har allt som en stickad kvalité ska ha; inte stickig, varm men inte för varm, snygg och går att tvätta.

Just den här lite längre modellen har jag tre stycken av själv. Det var lite smått och gott om danska Samsoe Samsoe. Nu är det ny dag i butiken som är fylld med vår och sommarplagg:)